Biluthyrare, extrapersonal

Vi söker nu en medarbetare som vill jobba extra på helger. I första hand innefattar tjänsten helgarbete varannan helg (lördag och söndag). Extra arbetstillfällen kommer att ges vid till exempel semestrar, lov och långhelger.

Beskrivning av tjänsten

Som biluthyrare arbetar du med att hyra ut personbilar, lastbilar och släp till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även att förbereda bilarna för uthyrning och att ge service till våra kunder över disk, telefon och via e-post.

Kompetens

Du är serviceinriktad, glad, positiv, ansvarsfull och duktig på att kommunicera. Du behöver gilla en miljö där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du kan hantera stress. Stundtals kan det vara många arbetsuppgifter att hantera samtidigt.

Ett krav är att du har B-körkort och är en säker bilförare. Goda kunskaper i svenska och engelska är också ett krav. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med något serviceyrke.

Ansökan

Vid intresse skicka in en skriftlig ansökan med cv till Tobias Engström på folkesbilbokning@gmail.com. På grund av hög arbetsbelastning ser vi ser helst att alla kontakter sker via e-post. Tillträde till tjänsten är snarast så vår ambition är att hitta rätt person relativt snabbt. Intervjuer och rekrytering sker löpande så ansök redan idag!

Written by

folkesanders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *